Grensoverschrijdende busdiensten

 

Hulst - Antwerpen - Breda

Exploitatie: Veolia, lijn 19.

Dienstregeling

De dienstregeling is geldig van 12 december 2010 tot nader bericht.

De complete dienstregeling, kijk bij lijn 19.

De dienstregelinggegevens zijn ontleend aan de website van Veolia.

Tarieven

Voor reizen binnen Nederland en reizen tussen twee Nederlandse bestemmingen via Antwerpen zijn alleen Nederlandse vervoerbewijzen geldig. Voor reizen van Nederland naar Antwerpen geldt een speciaal tarief: Breda - Antwerpen enkele € 8; retour € 10, maandabonnement € 227,50 Hulst - Antwerpen enkel € 5; retour € 7, maandabonnement € 141. Een jaarabonnement is tien maal de prijs van een maandabonnement. Het tarief van De Lijn is niet meer geldig.

Plaatsen langs de route

Breda
Antwerpen
Nieuw-Namen
Clinge
Hulst 

In Breda stopt deze bus in de richting Antwerpen alleen voor instappen en uit de richting Antwerpen alleen voor uitstappen.

In België stopt de bus alleen nog maar in Antwerpen, bij de tramhalte Halewijnlaan, vanwaar lijn 2, 3, 5 en 15 naar het centrum rijden (halte Groenplaats of Meir, ongeveer 5 minuten rijtijd) of het centraal station (halte Diamant voor lijn 2 en 15, halte Astrid voor lijn 3 en 5; ongeveer 8 minuten rijtijd). Verder is er een halte aan de Noorderplaats, waar je met buslijnen 19 (stadslijn), 28, 31, 35, 37, 123 en een heleboel streekbussen naar het centrum kunt rijden.


Al deze gegevens zijn onder voorbehoud!

De laatste wijziging van deze pagina was op 3 maart 2011